– Plutselig lå den i mål

HELDIG OG GOD: Trond Olsen var heldig på scoringen mot Brann, men han leverte også en meget god kamp søndag kveld. Foto: Scanpix.
HELDIG OG GOD: Trond Olsen var heldig på scoringen mot Brann, men han leverte også en meget god kamp søndag kveld. Foto: Scanpix.

<pTrond Olsen terroriserte Branns Bjørn Dahl i går, og gav seg ikke før backen hadde scoret selvmål. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg prøvde bare å touche ballen forbi Bjørn Dahl, men plutselig var den borte og da jeg snudde meg lå den i mål, sier Olsen til ABC Nyheter.

Det var et ufrivillig mål han tok imot med takk, men Olsen var irritert over at Rosenborg slapp Brann tilbake i kampen søndag kveld.

– Jeg synes vi hadde fortjent å vinne og det er surt å tape disse to poengene. Det var vi som hadde flest tilløp til sjanser, sier han, vei vitende om at det var svært få av den sorten på Lerkendal.

Rosenborgs eneste store sjanse kom på overtid, om man ikke tar med selvmålet.

– Går bedre og bedre

Med sin store fart, dribleserier og innlegg var Trond Olden en håndfull for alle de røde han møtte på sin vei.

– Det går bra for min del om dagen, og det blir bare bedre og bedre. Jeg ser virkelig fram til fortsettelsen, sier han.

– Har det gått fortere å komme i gang i en ny klubb enn du hadde trodd?

– Ja, det var tungt i noen treningskamper i vinter med nye omgivelser og nye lagkamerater, men nå går det rett vei, sier han.

Start neste

Etter kampen mot Brann var han rask til å skifte fokus. Nå er alle tankene på onsdagens tur til Kristiansand, og møtet med Start som har fått en overraskende god innledning på sesongen - de dystre spådommene tatt i betraktning.

– Vi har hatt en god start på denne sesongen og nå skal vi bare jobbe hardt videre fram mot onsdag. Vi trenger å jobbe med samhandlingen i laget, men ellers gjør vi veldig mye bra om dagen, avslutter Trond Olsen.

Personvernpolicy