Chelsea ødela Shearers hjemkomst

Manager Alan Shearer var ikke fornøyd med innsatsen til laget sitt.
Manager Alan Shearer var ikke fornøyd med innsatsen til laget sitt.

<pAlan Shearer var endelig tilbake i Newcastle lørdag. Men Chelsea ødela festen for den nyansatte manageren, med 2-0-seier på bortebane.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Shearer spilte seg inn i Newcastle-fansens hjerter da han bøttet inn mål på mål som spiss for klubben. Denne uken ble han ansatt som manager, men åpningskampen på eget gress ble vanskelig.

For den skadeskutte klubben ble et lett bytte for seiersvante stjerner i Chelsea. Shearer står overfor en vanskelig oppgave i å berge plassen for Newcastle, og fra Chelsea fikk han ingen hjelp.

Newcastle hang riktig nok greit med i første omgang. Men etter hvilen tok gjestene over for fullt. Frank Lampard viste seg fram som arkitekten i det som etter hvert ble en enkel seier.

Ti minutter ut i annen omgang headet Lampard vertene i føringen, før han ti minutter senere spilte Florent Malouda vakkert gjennom. Malouda ordnet enkelt og greit tomålsseier.

Med tapet er Newcastle fortsatt under nedrykksstreken, mens Chelsea rykket nærmere Manchester United på motsatt side av tabellen. Serielederen er ett poeng foran, men med to kamper mindre spilt.

Arsenal festet et lite grep om fjerdeplassen med 2-0-seier hjemme mot Manchester City. Emmanuel Adebayor sto for begge målene. Arsenal er seks poeng foran Aston Villa, men med en kamp mer spilt. (©NTB)

Personvernpolicy