Meny

Her er Premier League-stjernenes favoritter

TROR PÅ LIVERPOOL: John Carew og Aston Villa ble banket 5-0 av Martin Skrtel og Liverpool da lagene møttes for knappe to uker siden. Nordmannen tror Liverpool går hele veien, og tar ligagullet til Anfield for første gang siden 1990. (Foto: Reuters/Scanpix) 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Carew, Hangeland og Gamst spår utfallet og utroper årets spiller.

Det er mange uker siden et noenlunde samlet synserkorps utropte Manchester United til årets seriemester i Premier League.

Nå – åtte runder før slutt – hersker snarere tvilen.

Manchester United leder med ett poeng på Liverpool og med fire på Chelsea, men Sir Alex Ferguson & co. har en hjemmekamp mot Portsmouth til gode.

Vi spurte Norges tre fremste Premier League-spillere om hvem de tror går av med seieren i slutten av mai.

– Liverpool vinner, sier John Carew til ABC TV.

Les kommentaren: Norway - No Way

Carew og Aston Villa spiller selv en rolle i gullkampen. Forrige runde fikk de bank med 0–5 av Liverpool. I morgen gjester de Manchester United.

Mindre viktig er ikke Brede Hangeland og Fulham, som virkelig satte fyr på spenningen ved å slå United 2–0 før landskamppausen. I kveld møter de Liverpool.

– Nå er det blitt spennende igjen. For en måned siden var jeg helt sikker på at United kom til å vinne, men Liverpool har virket veldig sterke i det siste, så akkurat nå synes jeg det er vanskelig å spå, men jeg holder vel fremdeles en knapp på at United vinner til slutt, sier Brede Hangeland, som selv har hatt en stor sesong.

Landslagskapteinen får støtte av Morten Gamst Pedersen.

– Jeg tror United kommer til å dra det lengste strået. De er utrolig stabile, og har kanskje den beste troppen, så selv om det ser litt tight ut, tror jeg de kommer til å gå av med seieren, sier Blackburn-vingen til ABC Nyheter.

Se stjernenes begrunnelser for vinnertipset – og se hvem de utroper til årets spiller i Premier League – i videoen øverst i saken.

Hvem tror du vinner Premier League? Og hvem er årets spiller? Si din mening i kommentarfeltet under.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus