Her er Premier League-stjernenes favoritter

<p><span style="font-weight: bold" class="Apple-style-span">TROR PÅ LIVERPOOL:</span> John Carew og Aston Villa ble banket 5-0 av Martin Skrtel og Liverpool da lagene møttes for knappe to uker siden. Nordmannen tror Liverpool går hele veien, og tar ligagullet til Anfield for første gang siden 1990.</p><p>(Foto: Reuters/Scanpix) </p>
TROR PÅ LIVERPOOL: John Carew og Aston Villa ble banket 5-0 av Martin Skrtel og Liverpool da lagene møttes for knappe to uker siden. Nordmannen tror Liverpool går hele veien, og tar ligagullet til Anfield for første gang siden 1990. (Foto: Reuters/Scanpix) 

<pCarew, Hangeland og Gamst spår utfallet og utroper årets spiller.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er mange uker siden et noenlunde samlet synserkorps utropte Manchester United til årets seriemester i Premier League.

Nå – åtte runder før slutt – hersker snarere tvilen.

Manchester United leder med ett poeng på Liverpool og med fire på Chelsea, men Sir Alex Ferguson & co. har en hjemmekamp mot Portsmouth til gode.

Vi spurte Norges tre fremste Premier League-spillere om hvem de tror går av med seieren i slutten av mai.

– Liverpool vinner, sier John Carew til ABC TV.

Les kommentaren: Norway - No Way

Carew og Aston Villa spiller selv en rolle i gullkampen. Forrige runde fikk de bank med 0–5 av Liverpool. I morgen gjester de Manchester United.

Mindre viktig er ikke Brede Hangeland og Fulham, som virkelig satte fyr på spenningen ved å slå United 2–0 før landskamppausen. I kveld møter de Liverpool.

– Nå er det blitt spennende igjen. For en måned siden var jeg helt sikker på at United kom til å vinne, men Liverpool har virket veldig sterke i det siste, så akkurat nå synes jeg det er vanskelig å spå, men jeg holder vel fremdeles en knapp på at United vinner til slutt, sier Brede Hangeland, som selv har hatt en stor sesong.

Landslagskapteinen får støtte av Morten Gamst Pedersen.

– Jeg tror United kommer til å dra det lengste strået. De er utrolig stabile, og har kanskje den beste troppen, så selv om det ser litt tight ut, tror jeg de kommer til å gå av med seieren, sier Blackburn-vingen til ABC Nyheter.

Se stjernenes begrunnelser for vinnertipset – og se hvem de utroper til årets spiller i Premier League – i videoen øverst i saken.

Hvem tror du vinner Premier League? Og hvem er årets spiller? Si din mening i kommentarfeltet under.

Personvernpolicy