Ekstrakonsert fremskyves

Madonna spiller to ganger på Valle Hovin i sommer, men den ene av de to konsertene flyttes frem med en dag. (Foto: Ricardo Moraes AP Photo/Scanpix)
Madonna spiller to ganger på Valle Hovin i sommer, men den ene av de to konsertene flyttes frem med en dag. (Foto: Ricardo Moraes AP Photo/Scanpix)

<pEkstrakonserten med Madonna på Valle Hovin fremskyves med én dag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etterspørselen etter billetter til Madonnas opprinnelige konsert på Valle Hovin
30. juli var så stor at arrangøren Live Nation satte opp en ekstrakonsert, som etter planen skulle finne sted dagen FØR den opprinnelige konserten.

I dag ble det kjent at etterspørselen etter billetter til superstjernens «Sticky & Sweet»-turné har vært enorm, samtidig som visse logistikkproblemer har meldt seg, og at det medfører ytterligere endringer i de opprinnelige planene.

Billetten gjelder, men kan refunderes

Det betyr at ekstrakonserten som først ble satt opp onsdag 29. juli flyttes til tirsdag 28. juli. Live Nation understreker i en pressemelding at kjøpte billetter kan benyttes uten at publikum trenger å gjøre noe, og at dersom ny dato eventuelt ikke passer, vil billettene kunne refunderes på utsalgssted innen 1. juli.

Billetter kjøpt med kredittkort som ønskes refundert må imidlertid returneres til Billettservice, 8607 Mo i Rana og konvolutten må merkes «Avlyst konsert». Beløpet vil da bli kreditert betalingskortet som ble brukt ved billettkjøp opplyser arrangøren i en pressemelding.

Personvernpolicy