Meny

Det hvite hus fikk journalister til å ringe sextelefon

Telefonnummeret journalistene hadde fått oppgitt fra Det hvite hus for å komme i kontakt med utenriksministeren og USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver i London, viste seg nemlig å tilhøre en sextelefon. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Amerikanske journalister fikk seg et sjokk da de skulle delta i en telefonkonferanse med Hillary Clinton torsdag. Damen som svarte var definitivt ikke utenriksminister.

– Har du noen hemmelige ønsker, lød det dampende spørsmålet journalistene ble møtt med. Damen i telefonen hørtes ut som om hun var villig til å innfri dem alle, men het ikke Hillary Clinton.

– Har du lyst til å være uskikkelig, undret den hyggelige damen videre.

Telefonnummeret journalistene hadde fått oppgitt for å komme i kontakt med utenriksministeren og USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver i London, viste seg nemlig å tilhøre en sextelefon.

Da journalistene senere ville vite hvordan dette kunne ha seg, var pressetalsmannen i Det hvite hus lite lysten på å svare.

– Vi har mye viktig å snakke om i dag, forsøkte Thomas Vietor seg, men pressekorpset lot ham ikke slippe unna så lett.

– Jeg har ikke ringt det nummeret dere viser til. Vær så snill og ring slike nummer på fritida, sukket en oppgitt Vietor. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus