Sky Sports Andy Gray til ABC Nyheter

Ja, han tar over Newcastle

Ja, han tar over Newcastle
Ja, han tar over Newcastle

<pDen tidligere stjernespissen Alan Shearer blir manager i Newcastle ut sesongen. Dette får ABC Nyheter bekreftet av Sky Sports Andy Gray.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klubben har foreløpig ikke bekreftet opplysningene som ble meldt av BBC og Sky Sports tirsdag kveld.

Men overfor ABC Nyheter er Sky Sports ekspertkommentator, Andy Gray, klar i talen. Shearer tar over «The Magpies» ut sesongen.

- Selv om det er 1. april i dag så er det riktig at Alan Shearer har tatt over Newcastle, sier den svært så populære ekspertkommentatoren til ABC Nyheter.

Gray sitter i «hjertet» av kanalen og vet nær sagt alt som dreier seg om engelsk fotball og Premier League spesielt. En travel Gray hadde ikke mulighet til si noe om han tror Shearer vil lykkes eller ikke som manager i Premier League.

- Det får vi ta ved en senere anledning, sier han kort før han må haste videre.

Takket nei

Shearer overtar for Chris Hughton, som har hatt ansvaret etter at Joe Kinnear ble hjerteoperert i februar. En kilde sier til Reuters at Newcastle vil holde en pressekonferanse torsdag.

Shearer er født i Newcastle og spilte for klubben i 1996-2006. Han scoret 206 mål på 404 kamper for Newcastle. Tidligere i karrièren spilte han for Southampton og Blackburn.

38-åringen takket i fjor nei til en rolle i klubbens trenerapparat. De siste årene har han vært fotballekspert på BBC.

Newcastle ligger tredje sist i den engelske eliteserien og kjemper for å unngå nedrykk. Laget har to poeng opp til sikker plass. Åtte serierunder gjenstår av sesongen.

Personvernpolicy