Statsministeren bruker Twitter

Jens Stoltenberg er neppe like morsom som Tullejens. Men det blir spennende å følge ham på Twitter for det. Foto: Scanpix.
Jens Stoltenberg er neppe like morsom som Tullejens. Men det blir spennende å følge ham på Twitter for det. Foto: Scanpix.

<pStatsminister Jens Stoltenberg (Ap) har kastet seg på Twitter-bølgen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jens på Twitter
Write content here

– Jeg vil først og fremst bruke Twitter som en invitasjon til mer informasjon, og prøve å unngå å være for privat, sier Stoltenberg til VG.

Twitter er et raskt voksende sosialt nettsamfunn der man får tildelt en egen gratis profilside. Der kan man sende og motta meldinger på opptil 140 tegn, og meldingene er synlige for alle. Tjenesten fungerer også på mobiltelefoner, og i motsetning til Facebook trenger man ikke være registrert bruker for å lese andre personers Twitter-sider.

Stoltenberg har fra før erfaring med Facebook.

– Facebook har fungert veldig bra, og jeg forsøker å lese alt som står på «wallen», eller veggen, min. Sosiale medier er viktig, men det vil aldri erstatte det å dra ut og møte mennesker, sier Stoltenberg.

Mens nettsamfunnet har ventet på den virkelige statsministeren har en bruker som har utgitt seg for å være Jens Stoltenberg underholdt de som følger ham med små artige oppdateringer. Her er profilen til Tullejens.

Twitters grunnlegger Evan Williams. Foto: Scanpix.Twitters grunnlegger Evan Williams. Foto: Scanpix.

Er du på Twitter? Hvem følger du der?

Personvernpolicy