Strand returnerer

TILBAKE: VIFs Lars Iver Strand returnerer til gamleklubben Tromsø på lån ut denne sesongen. (Foto: Scanpix)
TILBAKE: VIFs Lars Iver Strand returnerer til gamleklubben Tromsø på lån ut denne sesongen. (Foto: Scanpix)

<pVIFs Lars Iver Strand lånes ut til gamleklubben Tromsø for resten av sesongen. Lyn henter den canadiske landslagsskeeperen Kenny Stamatopolous fra samme klubb i nord på lån ut juli måned. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vålerengas offensive midtbanespiller Lars Iver Strand leies ut til klubben han ble hentet fra i fjor, Per-Mathias Høgmos Tromsø IL. Lånevatalen mellom klubbene strekker seg ut inneværende sesong.

- Lars Iver har vært lite tilfreds med posisjonen han har i Vålerenga per i dag, og som resultat av dette har vi i felleskap med Lars Iver kommet fram til at et utlån til Tromsø er det beste for han slik situasjonen er nå, forklarer sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no.

Strand kan få sin re-debut i TIL-trøya mot nettopp Vålerenga på Ullevaal Stadion mandag 6.april.

Henter keeper

Fordi Lyns svenske målvakt, Johan Dahlin, blir borte i alt fra to til fem kamper i juni grunnet av spill for det svenske U21–landslaget i EM–sluttspillet i Sverige, har klubben valgt å hent inn en erstatter.

Tromsøs canadiske landslagskeeper Kenny Stamatopolous blir Lyn-spiller frem til 1. august, med mulighet for forlengelse av avtalen.

– Vi har hatt en god dialog med Tromsø og Kenny, og har fått til en avtale som vi er veldig fornøyd med, sier osloklubbens sportssjef Rolf Magne Walstad til lyn.no.

Personvernpolicy