- Ja, jeg er klar

Martin Andresen virket å være i godt slag under dagens treningsøkt på Bislett stadion i Oslo. Nå er han klar til kampen mot Finland på onsdag. (Foto: Scanpix)
Martin Andresen virket å være i godt slag under dagens treningsøkt på Bislett stadion i Oslo. Nå er han klar til kampen mot Finland på onsdag. (Foto: Scanpix)

<pBåde Martin Andresen og Thorstein Helstad er klare til dyst mot Finland kommende onsdag. I dag gjennomførte deler av landslaget en lett økt på Bislett stadion i Oslo.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den norske troppen

Jon Knudsen - Stabæk

Håkon Opdal - Brann

Mohammed Abdellaoue - Vålerenga

Martin Andresen - Vålerenga

Trond Erik Bertelsen - Viking

Daniel Braaten - Toulouse

John Carew - Aston Villa

Christian Grindheim - Heerenveen

Brede Hangeland - Fulham

Henning Hauger - Stabæk

Thorstein Helstad - Le Mans

Erik Huseklepp - Brann

Jon Inge Høiland - Stabæk

Tom Høgli - Tromsø

Morten Gamst Pedersen - Blackburn

Tore Reginiussen - Tromsø

Bjørn Helge Riise - Lillestrøm

John Arne Riise - Roma

Jan Gunnar Solli - Brann

Alexander Tettey - Rosenborg

BISLETT STADION (ABC Nyheter): Drillo slet med å fylle opp benken da Norge gjestet Sør-Afrika i Rustenburg på lørdag. Det problemet slipper han mot Finland om to dager.

Nå kan landslagssjefen nærmet velge og vrake i spillere som er klare til innsats. Drillo mønstrer i alt en tropp på 20 mann mot Jari Litmanen og co.

I godt slag

Elleve spillere gjennomførte dages lette treningsøkt på Bislett stadion i hovedstaden, deriblant Vålerengas Martin Andresen og Frankrike-proff Thorstein Helstad.

På spørsmål fra pressen om han var klar til kamp, gav Martin Andresen et høyt og tydelig ja til svar. VIF-høvdingen måtte reise hjem fra den tyske byen Frankfurt da landslaget forberedte seg til kampen mot Sør-Afrika i forrige uke.

Både Andresen og Helstad så ut til være i godt slag under spilleøkten da «de unge» møtte «de gamle» til interkamp på den noe ujevne gresmatta. Gamlekara kjørte til tider over de yngre spillerne og vant til slutt 4-2 til Drillos store begeistring.

I tillegg er Henning Hauger kvitt mageplagene som satte ham utenfor Drillos andre kamp etter comebacket som sjef for Norge.

Det var på forhånd varslet at John Carew ikke skulle reise til Sør-Afrika, men også han er på plass og klar for kampen. Carew feirer et aldri så lite jubileum førstkommende onsdag - 29-åringen spiller sin landskamp nummer 75 mot finnene som slo Wales 2-0 i helgens VM-kvalikkamp borte i Cardiff.

Den siste som komplementerer Norges tropp er Rosenborgs Alexander Tettey.

Trene smart

Norge fotballforbund har fått mye pepper for at landslagsspilleren måtte ta den lange turen til Afrika for å møte neste års VM-verter. Også Drillo har uttrykt misnøye med opplegget med en kamp på «andre siden av kloden» så tett opptil en kamp hjemme i Norge. Forbundet selv hevder det ikke var noen andre alternative landslag som ville stille til kamp den 28. mars.

Nå skal landslagsledelsen bruke dagene fornuftig for å være mest mulig skjerpet til kampen onsdag.

- Nå skal alle spillerne få nok av både drikke, mat og hvile fram til kampen, samtidig som vi skal gjennomføre noen lette treningsøkter. Det er viktig med tanke på restitusjonen etter kampen mot Sør-Afrika, sa landslagslege Thor Einar Andersen på dagens pressetreff i Oslo sentrum.

Alle utespillerne som startet kampen mot Sør-Afrika var ikke å se på dagens treningsøkt på den ærverdige friidrettsarenaen, de kjørte en lett restitusjonsøkt på et treningssenter like i nærheten.

Forsvarer en skadefri Martin Andresen en plass på det norske landslaget? Hva synes du?

Personvernpolicy