Utelukker bakkestyrker i Pakistan

USAs president Barack Obama. (Foto: Scanpix)
USAs president Barack Obama. (Foto: Scanpix)

<pLuftangrepene vil fortsette, men det vil ikke komme på tale å sende amerikanske bakkestyrker inn i Pakistan, sier USAs president Barack Obama.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Washington (NTB-AP-AFP): USA vil rådføre seg med styresmaktene i Pakistan i forkant av angrep mot mål i Pakistan, sier Obama til fjernsynskanalen CBS. Ifølge Obama er det ikke aktuelt å sende bakkestyrker over grensa til Pakistan.

USA anerkjenner Pakistan som en suveren stat, og amerikanernes strategi i Afghanistan vil ikke rokke ved dette, lover Obama. Han understreker samtidig at USA må samarbeide tett med Pakistan i kampen mot al-Qaida. (©NTB)

Personvernpolicy