Forlenget med Liverpool

- Jeg blir: Liverpools manager Rafa Benitez har bestemt seg. Han blir på Merseyside i hvert fall til 2014. (Foto: Scanpix)
- Jeg blir: Liverpools manager Rafa Benitez har bestemt seg. Han blir på Merseyside i hvert fall til 2014. (Foto: Scanpix)

<pLiverpool-manager Rafael Benitez har gjort slutt på spekulasjonene om sin framtid ved å undertegne en ny kontrakt som gjelder til 2014.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool (NTB-Reuters): – Hjertet mitt er i Liverpool, så jeg er henrykt over å undertegne denne nye avtalen, sa han til klubbens nettsted.


– Jeg elsker klubben, tilhengerne og byen. Med en klubb som denne og tilhengere som disse, kunne jeg ikke avslå tilbudet om å bli.

Det har lenge vært antydet at Benitez var på vei bort fra klubben, blant annet på grunn av uenighet med de amerikanske eierne. Han har avslått fem kontrakttilbud før partene omsider ble enige.

– Jeg vil takke eierne for deres harde arbeid gjennom hele prosessen. Alle i denne klubben ønsker det samme, og det er å ha suksess ved å vinne trofeer, sa Benitez.

– Vidunderlig

Begge eierne, Tom Hicks og George Gillett, hevder at de er glade for den nye avtalen.

– Det er en vidunderlig nyhet at Rafa har knyttet seg til klubben for lang tid. Jeg vet at han vil fortsette å bygge på sine bedrifter, for han har stor sult etter mer suksess, sa Hicks.

– Med Rafa som manager kan vi se fram til mer stor fotball og mer suksess, sa Gillett.

Avtalen ble undertegnet etter Liverpools beste uke i nyere tid. Etter å ha slått Real Madrid 4-0 i mesterligaens åttedelsfinale vant Liverpool i helgen 4-1 borte mot Manchester United i serien.

Venter

– Jeg har alltid gjort det klart at jeg ønsket å være her lenge, og når jeg fullfører denne avtalen vil jeg ha vært i klubben over et tiår, sa Benitez.

Den spanske treneren kom til klubben i 2004 etter å ha ført Valencia til to seriegull og en UEFA-cuptittel. Liverpool vant mesterligaen i hans første sesong, men klubben venter fortsatt på sitt første seriegull siden 1990. (©NTB)

Personvernpolicy