Alpin-NM stoppet

UTSATT: Kjetil Jansrud og resten av norgeseliten kunne ikke starte NM på Oppdal i dag. (Foto: Scanpix)
UTSATT: Kjetil Jansrud og resten av norgeseliten kunne ikke starte NM på Oppdal i dag. (Foto: Scanpix)

<pSterk vind og kraftig snøvær tirsdag kveld og natt til onsdag stoppet utforrennene for både menn og kvinner i alpin-NM på Oppdal.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi var nødt til å avlyse. I dag (onsdag) var det ikke mulig å få avviklet NM-renn her. Nå jobber vi med å finne reserveløsninger. Foreløpig er det litt usikkert med hva som skjer torsdag, men alt tyder på at vi kommer til å legge opp til å få avviklet NM i utfor da sammen med superkombinasjonen, sa Erik Skaslien i Oppdal Alpint til NTB onsdag.

Opprinnelig er det superkombinasjonen for kvinner og menn som står på programmet torsdag. Det kommer til å gå som planlagt dersom været holder, og alt tyder på det.

- Jeg vil tro at vi kommer til å avvikle et utforrenn for hver klasse som både vil telle som NM i spesialutfor og som første del av superkombinasjonen, sa Skaslien onsdag ettermiddag.

Aksel Lund Svindal som vant den totale verdenscupen sist helg, stiller ikke i første delen av NM på Oppdal, men alt tyder på at han vil være på plass i NM-bakkene fra fredag.

Personvernpolicy