Mann meldte seg som natteravn-voldsmann

Mann meldte seg som natteravn-voldsmann
Mann meldte seg som natteravn-voldsmann

<pDet opplyser politiet.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 22 år gammel mann har meldt seg som gjerningsmannen bak volden mot den kvinnelige natteravnen i Moss natt til søndag, opplyser politiet.

Politiet har dermed gått til ytterligere en pågripelse i saken der en natteravn ble utsatt for vold i Moss sentrum natt til søndag 15. mars.


Les også: Siktet etter natteravn-vold

- Vedkommende valgte selv å melde seg for politiet. Han møtte ved politivakten klokken 19 tirsdag kveld og fortalte at han var gjerningsmannen i voldssaken, opplyser kriminalsjef Jan Pedersen ved Moss politistasjon i en pressemelding.

Den 22 år gamle mannen er norsk statsborger, men kommer fra det tidligere Jugoslavia. Han bor i Halden og er i familie med den andre siktede i saken. 22-åringen er tidligere domfelt for vold.

- Det gjenstår fortsatt avhør av siktede og vitner i saken, sier Pedersen. Siktelsen mot mannen som er pågrepet for medvirkning opprettholdes. Den kvinnelige natteravnen (61) ble slått ned og sparket i hodet mens hun lå nede. Voldsepisoden skjedde rundt klokken 2 utenfor utestedet Lucky & Børsen i Moss sentrum.

Personvernpolicy