Mann meldte seg som natteravn-voldsmann

Mann meldte seg som natteravn-voldsmann
Mann meldte seg som natteravn-voldsmann
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pDet opplyser politiet.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En 22 år gammel mann har meldt seg som gjerningsmannen bak volden mot den kvinnelige natteravnen i Moss natt til søndag, opplyser politiet.

Politiet har dermed gått til ytterligere en pågripelse i saken der en natteravn ble utsatt for vold i Moss sentrum natt til søndag 15. mars.


Les også: Siktet etter natteravn-vold

- Vedkommende valgte selv å melde seg for politiet. Han møtte ved politivakten klokken 19 tirsdag kveld og fortalte at han var gjerningsmannen i voldssaken, opplyser kriminalsjef Jan Pedersen ved Moss politistasjon i en pressemelding.

Den 22 år gamle mannen er norsk statsborger, men kommer fra det tidligere Jugoslavia. Han bor i Halden og er i familie med den andre siktede i saken. 22-åringen er tidligere domfelt for vold.

- Det gjenstår fortsatt avhør av siktede og vitner i saken, sier Pedersen. Siktelsen mot mannen som er pågrepet for medvirkning opprettholdes. Den kvinnelige natteravnen (61) ble slått ned og sparket i hodet mens hun lå nede. Voldsepisoden skjedde rundt klokken 2 utenfor utestedet Lucky & Børsen i Moss sentrum.