Lampard reddet Chelsea på overtid

<pIgjen.</p

PREMIER LEAGUE LØRDAG (27. RUNDE)

Arsenal – Fulham 0-0. T: 60.102.

Brede Hangeland spilte hele kampen for Fulham, Erik Nevland var ubenyttet reserve.
Chelsea – Wigan 2-1 (1-0). C: John Terry (25), Frank Lampard (90). W: Olivier Kapo (82). T: 40.714.
Everton – West Bromwich 2-0 (1-0). E: Tim Cahill (36), Luis Saha (70). T: 33.898.
Middlesbrough – Liverpool 2-0 (1-0). M: Xabi Alonso (selvmål 32), Tuncay Sanli (63). T: 33.724.
Spilles søndag: Hull – Blackburn, West Ham – Manchester C., Bolton – Newcastle, Aston Villa – Stoke.
(NTB)

Chelsea–Wigan 2–1.

John Terry hadde satt klubbrekord med en kanon av et saksespark i første omgang, men da stadionuret passerte 90 minutter, så Chelsea ut til å tape poeng på hjemmebane mot Wigan.

Men når nøden er størst, er hjelpen som kjent nærmest, og hjelpen for Chelsea bærer ofte navnet Frank Lampard.

Midtbanegiganten dukket opp i feltet på overtid, nikket inn 2–1, og sikret Chelsea tre viktige poeng i kampen med Liverpool om 2. plassen i Premier League.

Manager Guus Hiddink har fått en perfekt start på Chelsea-karrièren.

Seieren satt meget langt inne. Både Wigan og Chelsea hadde flere gigantmuligheter før pause, men bare John Terry traff mål, etter knappe 25 minutter.

Med et saftig saksespark dunket Chelsea-kapteinen inn 1–0. Det målet gjør ham til klubbens mestscorende forsvarsspiller gjennom tidene.

Wigan så ut til å kapre poeng da Olivier Kapo stormet frem på første stolpe og satte inn utligningen etter 82 minutter.

Men nok en gang ble Chelsea reddet av Frank Lampard.

Ballen havnet hos Lampard, som banket Wigans Mario Melchiot i luften, headet over Chris Kirkland i mål, og noterte sin tiende fulltreffer i Premier League for sesongen. Bare tre spillere har flere.

Dermed tok Chelsea sin tredje seier av tre mulige – de forrige mot Aston Villa i ligaen og Juventus i Champions League – under Guus Hiddink.

Samtidig klatret London-laget opp på 2. plass, med samme poengsum som Liverpool, syv poeng bak ligaleder Manchester United, som har en kamp til gode.