Kvinne reddet ut av snøras i Tromsø

<pEn kvinne i 20-årene som ble tatt av snøras i Kroken i Tromsø, ble liggende under snøen i rundt en halv time. Vennene greide til slutt å grave henne fram i live.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding klokka 18.20 om at en person i et følge på sju ble tatt av et snøras utenfor alpinanlegget i Kroken. Det er store mengder løssnø i området, og gruppa kjørte utenfor løypene, like sør for alpinanlegget, sier operasjonsleder Kurt Pettersen i Troms politidistrikt til NTB.

– Kvinnen som ble tatt av raset, er gravd fram igjen, og det drives førstehjelp på stedet. Vi har fått bekreftet at hun er i live, sier Pettersen.

Det er umulig å ta seg fram med snøskuter på grunn av all løssnøen, derfor er det sendt inn folk på ski for å hente ut den skadde.

– Vi har grunn til å tro at de skal få kvinnen ut og brakt henne til sykehus, sier Pettersen.

Det er stor rasfare i Troms, og politiet har fått melding om flere småras. Det skal imidlertid ikke være fare for at andre er tatt av skred.

– Vi er rimelig sikre på at det ikke var flere i området der det store raset gikk, sier Pettersen. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus