Flyktet i panikk fra hotellbrann

STORE SKADER: Quality Hotel Statt i Eskilstuna i Sverige fikk store skader i en brann natt til onsdag. Foto: Conny Sillén / SCANPIX
STORE SKADER: Quality Hotel Statt i Eskilstuna i Sverige fikk store skader i en brann natt til onsdag. Foto: Conny Sillén / SCANPIX

<pTre personer er sendt til sykehus etter en kraftig brann i et hotell i Eskilstuna i Sverige. Politiet tror brannen er påsatt.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brannen startet natt til onsdag, og først ut på formiddagen klarte brannmannskapene å få kontroll over flammene, men ved 9-tiden brant det fortsatt kraftig i Quality Hotel Statt i sentrum av Eskilstuna.

Samtlige av de 113 gjestene som var på hotellet samt ansatte ble reddet ut i live, men flere er skadd. Tre personer er sendt til sykehus med røykskader.

– Det brant enormt, sier en av gjestene, Gunilla Malm. Hun forteller til Aftonbladet at folk flyktet i panikk da brannen brøt ut.

Politiet vet ennå ikke brannårsaken, men mistenker at den kan være påsatt.

– Vi har startet innledende etterforskning om mistenkt mordbrann. Flere detaljer tyder på at brannen var påsatt, men mer enn det vil vi ikke si, sier polititalsmann Lars Franzell.

Brannen startet i restauranten, som ligger i første etasje i den gamle delen av det tre etasjer høye hotellet. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus