Woodgate avgjorde sent for Spurs

VIKTIG: Tottenhan tok en viktig steg bort fra nedrykksstriden med seieren over Hull mandag kveld. Foto: AP/Scanpix

<pTottenham slo Hull 2-1 på bortebane mandag kveld, og tok et byks opp i ryggen på sin motstander på tabellen. </p

Med tre poeng i denne kampen er Spurs nå kun ett bak Hull på tabellen, og London-laget kom seg opp til en 14. plass med seieren.

Det startet godt for Spurs da de tok ledelsen etter et innøvd cornertrekk. Luka Modric spilte til Robbie Keane før han fikk ballen tilbake og spilte Aaron Lennon fri på 16 meter. Den lille lynvingen klinket til og ballen føk i mål.

Men Tottenham holdt ikke ledelsen lenge, og ti minutter senere var utlikningen et faktum. En corner fra høyre ble slått inn i feltet hvor Carlo Cudicini utførte en klomsete manøver. Ballen spratt via Wilson Palacios og til Michael Turner. Han hadde en enkel jobb fra en meter, og iherdig jobbing fra Ledley King var ikke nok til å forhindre utlikningen.

I andre omgang traff begge lag treverket, og det så ut til å gå mot poengdeling da kampen rundet 85 minutter.

Men så dukket Jonathan Woodgate opp. En ny kort cornervariant fra Spurs endte opp på motsatt side hos venstreback Benoit Assou Ekotto. Han la inn i feltet, og der ruvet Woodgate over alle og headet ballen nydelig i lengste hjørne.

Dermed tok Spurs en viktig borteseier i serien og kan konsentrere seg helt og fullt om søndagens Ligacupfinale på Wembley mot Manchester United.