Arteta ferdig for i år

<p><strong>SKUDD I BAUGEN:</strong> Everton fikk i dag beskjeden de ikke ville ha. Viktige Mikel Arteta er satt ut av spill for resten av sesongen. Her har han akkurat satt inn en straffe mot Newcastle, laget han skadet seg mot i går, i fjor høst. (Foto: Scanpix)</p>
SKUDD I BAUGEN: Everton fikk i dag beskjeden de ikke ville ha. Viktige Mikel Arteta er satt ut av spill for resten av sesongen. Her har han akkurat satt inn en straffe mot Newcastle, laget han skadet seg mot i går, i fjor høst. (Foto: Scanpix)

<pEverton-manager David Moyes´verste mareritt ble i dag virkelig. Mikle Artetas skade mot Newcastle søndag setter ham ute resten av sesongen. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Everton jager deltagelse i neste års E-cup og har den siste tiden vist spill som gjør at den drømmen kan bli virkelighet.

Men i dag fikk klubben beskjeden de aller helst ikke vill ha - lagets kreative hjerne og faste dødballekspert, spanske Mikel Arteta, er satt ut av spill for resten av inneværende sesong.

Det var spilt fire minutter av kampen mot Newcastle på St James´Park søndag da uhellet var ute. Spanjolen landet forkjært i en duell og vred kraftig sitt høyre kne. Undersøkelsene, som ble avsluttet i dag, viser store skader på leddbånd til den kreative drivkraften i et allerede skadeskutt og karanteneutsatt Everton-lag.

Fra før har klubben viktige spillere som Yakubu, Leon Osman og Steven Pienaar ute. I tillegg sliter backen Nuno Valente og den unge angriperen James Vaughan med skader. Og som om ikke det er nok - både Tim Cahill og Marouane Fellaini har pådratt seg så mange gule kort hittil i år at de står i fare for å miste flere av de gjenstående kampene dersom trenden med for tøft spill fortsetter.

Everton ligger i øyeblikket på sjetteplass i den engelske serien. Merseyside-klubben er også videre til kvartfinalen i den prestisjetunge FA-cupen.

Everton-manager David Moyes (th) fortviler over å miste Mikel Arteta under kampen mot Newcastle i går. Nå er spanjolen ute for resten av sesongen. (Foto: Scanpix)Everton-manager David Moyes (th) fortviler over å miste Mikel Arteta under kampen mot Newcastle i går. Nå er spanjolen ute for resten av sesongen. (Foto: Scanpix)

Personvernpolicy