Snøskred nær skisenter

<pDet gikk lørdag ettermiddag et snøskred ikke langt fra skisenteret i Sauda. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingenting tyder foreløpig på at noen mennesker er tatt av raset, opplyser Hovedredningssentralen Sør-Norge til nettutgaven til Stavanger Aftenblad.

Hovedredningssentralen fikk melding om skredet klokken 14.10.

– Ingenting tyder på at det er gått folk i skredet, men vi har sendt inn et helikopter. På grunn av dårlig vær, er det uvisst om det får landet i Sauda, sier redningsleder Stein-Jarle Langvik til NTB.

Skredet gikk i nærheten av skitrekket i Sauda, men skal ikke ha gått over merkede løyper.

Hundelag på stedet

- Det er et skred som er 150-200 meter bredt. Det er gått i nærheten av skitrekket i Sauda, i området Tjuvanutane Varanuten, sier operasjonsleder Svein Sørensen i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til Stavanger Aftenblad.

-Vi har nå folk på stedet. Flere hundeekvipasjer er enten på vei til stedet eller framme allerede. Når de har undersøkt stedet, får vi ta en vurdering på om det er nødvendiig å gjøre noe mer, sier Sørensen.


Vis større kart

Personvernpolicy