Knalltøff start for Hiddink

MØTES: Jon Obi Mikel og Gabriel Agbonlahor møtes igjen i en meget viktig kamp lørdag. Foto: AP/Scanpix
MØTES: Jon Obi Mikel og Gabriel Agbonlahor møtes igjen i en meget viktig kamp lørdag. Foto: AP/Scanpix

<pGuus Hiddink får sin debut i Premier League borte mot Aston Villa i dag. Her er siste nytt før avspark. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aston Villa-Chelsea

Arena: Villa Park Tid: 13.45 TV: Canal+ Sport1/HD Form: SSSUS/TSSTU

Aston Villa: Enormt viktig kamp for begge lag, og Villa kan plutselig være fem poeng foran Chelsea med seier. Vant 2-0 i tilsvarende oppgjør i fjor. Steve Sidwell er tilbake fra suspensjon. Emile Heskey og James Milner sliter med skader før oppgjøret, men kan bli klare. Martin Laursen, Carlos Cuellar, Wilfred Bouma og Nigel Reo-Coker er alle ute.

Chelsea: Guus Hiddink får sin Premier League-debut i rundens første kamp. Til den må han klare seg uten suspenderte Ashley Cole og langtidsskadde Joe Cole og Michael Essien. Alex, Ricardo Carvalho og Florent Malouda er tvilsomme, mens John Terry er tilbake fra suspensjon.

Arsenal-Sunderland

Arena: Emirates Tid: 16.00 TV: Canal + Sport1 Form: SSUUU/UTSUS

Arsenal: Med fem poeng opp til Chelsea på fjerdeplass på tabellen er Arsenal avhengig av å slå Sunderland for å henge med i racet om en Champions League-plass. Er uten Michael Silvestre, Abou Diaby, Emmanuel Adebayor, Cesc Fabregas, Theo Walcott, Tomas Rosicky og Eduardo. Sistnevnte var nylig tilbake etter et forferdelig stygt brudd, men er altså ute igjen nå.

Sunderland: Phil Bardsley er suspendert, og dette kan gi innleide Calum Davenport (West Ham) eller Tal Ben Haim (Manchester City) sin debut. Teemu Tainio er tilbake fra skade, og Paul McShane blir muligens klar. Nosworthy og Ward er definitivt ute.

Bolton-West Ham

Arena: Reebok Tid: 16.00 Form: TTUST/USSUT

Bolton: Den svenske spissen Johan Elmander og midtbanespilleren Gavin McCann er igjen tilgjengelige for Gary Megson. Tamir Cohen og Nicky Hunt er også med i troppen etter å ha kommet seg gjennom reservelagskamp tidligere i uken. Joey O´Brien har nylig operert kneet og er ute.

West Ham: Luis Boa Morte, Lucas Neill (suspendert), Kieron Dyer, Dean Ashton og Danny Gabbidon er alle ute. Gianfranco Zola kan også måtte klare seg uten Carlton Cole som pådro seg en kneskade mot Middlesbrough i FA-cupen. Radoslav Kovac kan få sin debut etter at han kom fra Spartak Moskva.

Middlesbrough-Wigan

Arena: Riverside Tid: 16.00 Form: UTTUT/TTUUU

Middlesbrough: Middlesbrough er fortsatt på jakt etter sin første seier i 2009, og har kun bunnlaget West Bromwich bak seg på tabellen - på målforskjell. Den hardt pressede manageren Gareth Southgate må klare seg uten Aliadiere, Taylor og Walker i dagens ettermiddagskamp.

Wigan: Wigan har ikke vunnet på de siste fem kampene, men ligger på en sterk syvende plass på tabellen. Antonio Valencia er fortsatt skadet, mens vingen Daniel de Ridder også sliter. Lånesoldaten Mido kan ikke spille mot Middlesbrough da det er der han er utleid fra.

Stoke-Portsmouth

Arena: Britannia Tid: 16.00 TV: Canal + Sport2 Form: UTTSU/UTTTS

Stoke: To lag som sliter tungt møtes på Britannia. Stoke må klare seg uten Rory Delap og Matthew Etherington som begge er suspendert. Shawcross, Fuller, Wilkinson, Higginbotham og Cort er alle skadet. Mamady Sidibe er muligens tilbake fra en kneskade som har holdt ham utenfor siden desember. Henri Kamara kan gjøre sin debut for klubben.

Portsmouth: Den midlertidige manageren Paul Hart fikk en kjempestart på sitt virke i Portsmouth da han ledet dem til 2-0-seier mot Manchetser City sist. Pompey får tilbake Younes Kaboul, Armand Traore og Jerome Thomas til denne kampen. Hermann Hreidarsson er usikker, mens Richard Hughes, Papa Bouba Diop, Glen Little og Jamie Ashdown er skadet.

Manchester United-Blackburn

Arena: Old Trafford Tid: 18.30 TV: Canal+ Sport1/2 Form: SSSSS/USUUT

Manchester United: I kanonform etter 14 kamper på rad uten baklengs, og dersom Edwin van der Sar klarer det samme mot Blackburn er det ny Europarekord. Kjørte enkelt over Fulham i midtukekampen, og har en fem poengs ledelse på toppen av Premier League. Wayne Rooney starter kampen mot Blackburn, mens Anderson er skadet og John O´Shea er usikker.

Blackburn: Er fortsatt bare ett poeng over nedrykkstreken, og får det knalltøft mot United i lørdagens kveldskamp. Chris Samba er suspendert til kampen på Old Trafford, mens Danny Simpson ikke kan spille mot klubben han er utleid fra. Emerton og Reid er langtidsskadet.

Søndag:

Fulham-West Bromwich

Arena: Craven Cottage Tid: 14.30 TV: Canal+ Sport1/Extra/HD Form: TTSUT/TSTUT

Fulham: Sjanseløse mot Manchester United i midtukekampen, men Brede Hangeland og co ligger pent plassert på en tiende plass etter 24 spilte kamper. Får tilbake viktige Andy Johnson og Paul Konchesky til denne kampen, mens Dickson Etuhu muligens får ristet av seg en kneskade i tide til avspark. Tidligere Rosenborg-spiller Fredrik Stoor fikk en smell på trening denne uken og står kanskje over.

West Bromwich: WBA er i kraftig poengnød, og innehar bunnplassen i Premier League. Men det er utrolig tett i bunnen av serien, og en seier kan snu bildet for laget som reiser til Craven Cottage i ettermiddag. Jay Simpson er muligens klar etter skade, men Tony Mowbray må klare seg uten kaptein Johathan Greening og Jonas Olsson. Høyreback Gianni Zuiverloon er tilbake etter suspensjon, mens Juan Carlos Menseguez har blitt klarert til spill etter overgangen fra San Lorenzo.

Liverpool-Manchester City

Arena: Anfield Tid: 16.00 TV: Canal+ Sport 2 Form: UUUSS/SSTST

Liverpool: Kaptein Steven Gerrard og Philipp Degen er ute med skader. Xabi Alonso er suspendert. Liverpool har scoret seiersmålene i sine to siste seriekamper helt på tampen (mot Chelsea og Portsmouth) takket være superspissen Fernando Torres som trolig er tilbake i startoppstillingen.

Manchester City: Richard Dunne er tilbake fra suspensjon, og vil trolig erstatte enten Nedum Onuoha eller Vincent Kompany i startoppstillingen til Mark Hughes foran denne kampen. Micah Richards spilte i UEFA-cupen mot FC København og er klar for mer på søndag. Gelson Fernandes er fortsatt skadet.

Newcastle-Everton

Arena: St. James´ Park Tid: 17.00 TV: Canal+ Sport1/HD Form: UTTUS/SUUTS

Newcastle: Jonas Gutierrez returnerer for Newcastle til denne kampen, mens Chris Hughton også håper å ha Obefemi Martins tilgjengelig. Hughton har fortsatt styringen på laget ettersom Joe Kinnear har gjennomgått en hjerteoperasjon. Alan Smith og Mark Viduka er med i troppen, mens Joey Barton, Michael Owen, Habib Beye og Danny Guthrie alle er skadet.

Everton: Louis Saha er muligens klar til å ta plass på benken mot Newcastle. Manager David Moyes må klare seg uten Tim Cahill og Tony Hibbert som begge er suspendert, mens Marouane Fellaini, Leon Osman og Steven Pienaar er tvilsomme til dette oppgjøret med skader.

Mandag:

Hull-Tottenham

Arena: KC Stadium Tid: 21.00 TV: Canal+ Sport1 Form: TTTUU/TUSTU

Hull: Nysignerte Jimmy Bullard er skadet og ute resten av sesongen for laget som ikke har vunnet noen kamper i Premier League så langt i 2009. Likevel er Hull fire poeng foran mandagens motstander Tottenham på tabellen. Ian Ashbee, Daniel Cousin, Caleb Folan og Anthony Gardner er tilbake fra skader. Craig Fagan er ute, mens Ryan France muligens står over.

Tottenham: Harry Redknapp var uten Robbie Keane, Roman Pavlyuchenko og Vedran Corluka til torsdagens oppgjør mot Shakhtar Donetsk i UEFA-cupen, mens han hvilte Luka Modric, Jonathan Woodgate, Wilson Palacios, Aaron Lennon og Carlo Cudicini. Alle er imidlertid tilbake mot Hull. Ledley King nærmer seg retur til laget, men hviles. Alan Hutton og Jermain Defoe er skadet.

Personvernpolicy