Forlenger med FFK

Trener Anders Grönhagen forlenger med Fredrikstad. Her fotografert under en treningsøkt på La Manga tidligere i år. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
Trener Anders Grönhagen forlenger med Fredrikstad. Her fotografert under en treningsøkt på La Manga tidligere i år. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX

<pAnders Grönhagen har skrevet en ny kontrakt som trener for Fredrikstad. Svensken skal lede klubben ut 2010-sesongen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fredag ble treneren tilbudt en ny kontrakt med klubben, ettersom kontrakten han da hadde bare var ut årets sesong. Allerede i fjor ønsket han å forlenge kontrakten sin.

– Jeg er glad for å kunne fortsette arbeidet som FFK-trener og ser fram til fortsettelsen, sier Grönhagen til fredrikstadfk.no.

Tidligere i år virket svenskens framtid i klubben å være usikker. Da begynte Grönhagens å bli utålmodig. Han ledet klubben til et overraskende seriesølv i fjor.

– Vi startet tidlig å snakke om dette, så kom det et opphold, men de siste 14 dagene prøvde vi å finne en løsning som fungerer for begge parter. At det ble to nye år kjennes bra for min del og jeg tror det er bra for klubben og, sier treneren.

– Så får vi vurdere om to år om det skal bli noe mer, sier han.

2009 ble innledet med en konflikt med daværende sportsdirektør Tor-Kristian Karlsen. Karlsen trakk seg i januar fra stillingen, etter bare to måneder i jobben.

Nå ser Grönhagen fram til å arbeide fram mot seriestart.

– Det er viktig at vi kom fram til en avgjørelse innen seriestart. Nå får vi ro, det er klart. Vi har mange utfordringer foran oss, både i Norge og i UEFA-cupen. Vi har vel sagt at vi i første omgang skal etablere oss blant de fire-fem beste.

– Kommer vi inn i flytsonen så kan alt skje, sier han. (©NTB)

Personvernpolicy