Gode tider for prostituerte

<pDet har blitt mer lukrativt å være prostituert i Oslo etter at det ble ulovlig å kjøpe sex.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): - Vi får meldinger både fra de norske og utenlandske kvinnene om at det meget gode tider. Det betyr de tjener godt med penger i forhold til tidligere, sier leder for Prosenteret, Liv Jessen til NRK.

Gatene i Oslo er nærmest tømt for prostituerte etter at det ble ulovlig å kjøpe sex ved årsskiftet. Samtidig har mange av de prostituerte forlatt landet.

Jessen ser positivt på utviklingen.

- Det betyr at de kanskje ikke trenger å jobbe så mye. Hvis de kan tjene det de trenger ved å ta færre kunder, så kan en jo nå si at kanskje er gledelig. Men hvis det betyr at flere vil holde på lenger og synes dette er lukrativt, så er det kanskje ikke det myndighetene hadde tenkt seg, sier Jenssen.

Forsidebilde: Scanpix.

Personvernpolicy