Blir husband i talkshow

Solbrillemannen (nr. 2 fra venstre) og hans makkere i U2 skal være husband på Late Show første uken i mars. Foto: Amy Sancetta (AP Photo/Scanpix)
Solbrillemannen (nr. 2 fra venstre) og hans makkere i U2 skal være husband på Late Show første uken i mars. Foto: Amy Sancetta (AP Photo/Scanpix)

<pU2 blir husband i Late Show med David Letterman.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I begynnelsen av mars slipper U2 sitt 12. album. I den forbindelse har de påtatt seg jobben som husband i Late Show med David Letterman, og spiller i showet gjennom en hel underholdningsuke; fra 2. til 6. mars.

Kanskje de stiller opp fordi de synes synd på Letterman etter at han nylig hadde en svært fraværende Joaquin Phoenix som gjest, men mest sannsynlig er det hele et stunt som de irske rockerne gjør for å promotere sitt nye album som lanseres i USA 2. mars.

Intim setting

Det er ikke hver dag et band av U2s størrelse inntar et talkshow på TV. Her får et lite knippe utvalgte gjester mulighet til å oppleve verdensstjernene, som pleier å fylle de største stadioner verden rundt, i en liten og intim setting i et TV-studio.

Dette blir for øvrig første gang i David Letterman-showets 16 år lange historie at et band får spille hver dag gjennom en hel uke.

«No Line On the Horizon» er U2s første studioalbum siden «How To Dismantle An Atom Bomb» landet i 2004. U2 har spilt på Late Night en gang tidligere, nærmere bestemt i 2001.

Personvernpolicy