Takker nei til bonuser

<p>GLAD I KLUBBEN: Bodø Glimt-spillerne har sagt fra seg bonuser denne sesongen for å hjelpe klubben.(Foto: Scanpix)</p>
GLAD I KLUBBEN: Bodø Glimt-spillerne har sagt fra seg bonuser denne sesongen for å hjelpe klubben.(Foto: Scanpix)

<pSpillerne i Bodø/Glimt har sagt fra seg klubbens bonusavtale. Det betyr at Glimt sparer mellom to og tre millioner kroner årlig, skriver Avisa Nordland.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bodø (NTB): Bodø/Glimt sliter med dårlig økonomi og får nå hjelp av en samlet spillergruppe. Spillerne brukte 20 minutter på å bestemme seg før de valgte å si fra seg framtidige bonuser.

– Jeg er meget positivt overrasket. Selv er jeg bodøværing og har lang fartstid i Bodø/Glimt. Det er kanskje ikke så rart jeg ønsker å bidra til et slikt sparetiltak. Vi har spillere som har vært kort tid i klubben. Vi har spillere som er her for to eller tre sesonger. At også de er med på dette i løpet av en rask diskusjon, er et meget sterkt signal å gi, sier Christian Berg, som sitter i spillerutvalget, til Avisa Nordland.

Glimt-direktør Bjørn Tore Hansen er takknemlig for hjelpen fra spillerne.

– Dette er et veldig bra signal å gi fra spillergruppen. De viser stor forståelse for situasjonen. De viser en meget bra kultur innad i gruppen. Dette gir oss styrke framover, sier Hansen til avisen. (©NTB)

Personvernpolicy