Hva har skjedd med Joaquin Phoenix?

Med solbriller og ansiktet gjemt bak et stort skjegg stod tidligere skuespiller Joaquin Phoenix for en av tidenes merkeligste tv-opptredener da han gjestet David Letterman show i går kveld.
Med solbriller og ansiktet gjemt bak et stort skjegg stod tidligere skuespiller Joaquin Phoenix for en av tidenes merkeligste tv-opptredener da han gjestet David Letterman show i går kveld.

<pOscarnominerte Phoenix trakk seg nylig tilbake fra lerretet. I går gjorde han en av tidenes merkeligste tv-oppredener hos David Letterman.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det vakte stor oppsikt da Phoenix plutselig skiftet beite fra å være sexsymbol på filmlerretet til å anlegge helskjegg og trekke seg tilbake fra offentligheten.

I går kveld kunne amerikanske tv-seere være vitne til et svært snodig tv-comeback for 34-åringen da han gjestet talkshowlegenden David Letterman.

Men Joaquin Phoenix viste seg ikke akkurat fram fra sin mest sosiale side, og dialogen med den erfarne Letterman gikk ikke akkurat på skinner.

Phoenix svarte med enstavelsesord, unnlot å smile og meldte seg ut av enhver form for dialog. Og publikum i salen lot latteren henge løst i vantro over det de var vitne til.

Da David Letterman spurte hvordan det gikk med Phoenix' ambisjoner om å satse på hiphop svarte den tidligere skuespilleren at han håpet han en gang kunne opptre på Lettermans show. Lettermans lett irriterte svar kom prompte:

– Vet du, jeg tror ikke det kommer til å skje.

I det «intervjuet» var ferdig, beklaget Letterman at Joaquin Phoenix ikke kunne være tilstede i kveld.

Nå spør mange seg om Joaquin Phoenix er ved sine fulle fem, eller om det hele er en del av et nøye planlagt kunstprosjekt - som flere av vennene rundt Phoenix påstår. Sikkert er det i hvert fall at innslaget på Letterman ble et svært pussig tv-øyeblikk.

Se den famøse opptredenen under.

Personvernpolicy