Meny

Har fått 13 tips om Skøyen-drapet

13 TIPS: I dette parkeringshuset ble Vegar Bjerck funnet drept i desember i fjor. Politiet har nå flere spor å følge etter at de gikk ut med fantomtegninger i går.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet gikk ut med fantom-tegninger.

Politiet i Oslo har fått inn 13 tips etter at de fredag gikk ut med fantomtegninger i forbindelse med Skøyen-drapet i desember i fjor.

Tipsene går hovedsakelig ut på gjenkjennelse av personer og biler, opplyser politiet.

To av de tre fantomtegningene ble i midten av januar vist fram da etterforskerne gikk fra dør til dør i nabolaget. Det ga ikke napp, og politiet valgte derfor å gå ut i mediene med alle tegningene.

De tre personene som det er gjort tegninger av, er ikke å regne som mistenkte, men politiet vil svært gjerne komme i direkte kontakt med hver og en av dem.

Det vil ikke bli foretatt andre etterforskningsmessige skritt i saken denne helgen enn å ta imot ytterligere tips, og politiet ber publikum som har noe å fortelle ta kontakt med politiets sentralvakt på telefon 22 66 90 50.

Etterforskningen fortsetter mandag.

43 år gamle Vegard Bjerck ble drept med kniv i et garasjeanlegg på Skøyen i Oslo torsdag 18. desember. Verken tekniske funn på åstedet eller avhør av venner, kolleger, familie, naboer og vitner har så langt ført fram. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus