Arsenal skuffet igjen

KRØLL: Adebayor og Bendtner gikk i veien for hverandre mot West Ham i dag, og 0-0 ble resultatet. Foto:  REUTERS/Dylan Martinez
KRØLL: Adebayor og Bendtner gikk i veien for hverandre mot West Ham i dag, og 0-0 ble resultatet. Foto: REUTERS/Dylan Martinez

<pArsenal skuffet både seg selv og fansen da de bare klarte 0-0 på Emirates mot West Ham. De hadde sjansene til å avgjøre, men spesielt Adebayor sviktet i de avgjørende øyeblikkene. </p

I den første omgangen var sjansene få, spillet var skuffende, og det var West Hams James Collins som var aktiv i det lille som skjedde for begge lag.

Først var han sist på et Arsenal-angrep hvor ballen havnet på oversiden av tverrleggeren, og så var han mannen bak en heading som Clichy reddet ved sin venstre stolpe. Og det var stort sett beholdningen i første halvdel av oppgjøret.

Bedre etter pause

Den andre omgangen startet friskere da Kolo Toure fikk til et skudd som gikk forbi keeper, men det ble reddet på streken av en forsvarer fra the Hammers.

De neste minuttene hadde Denilson og Diaby skuddforsøk som endte i ingenting, og det var lite som skjedde. Arsenal fortsatte å trille ball, og West Ham fortsatte å forsvare seg og kjempe for ett poeng.

Da 63 minutter var passert kom nevnte Adebayor til en farlig mulighet da han fikk foten på et innlegg, men avslutningen gikk utenfor. En god sjanse for hjemmelaget, men ballen gikk altså på feil side av stolpen for Arsenal.

De neste ti minuttene passerte uten noe særlig action, men etter 73 minutter fikk Adebayor enda en mulighet til å sende de røde i føringen.

Han fikk et perfekt innlegg fra kanten og steg upresset til værs på drøye fem meter. Avslutningen gikk imidlertid rett på keeper. Et svakt forsøk av stjernespissen.

Nye skader for Wenger

Like før slutt måtte Arsene Wenger konstatere at Diaby måtte forlate banen med en skade, og Song kom inn som hans erstatter.

Det er ikke godt nytt for Wenger som allerede har sentrale spillere som Fabregas og Walcott ute. Enda verre blir det hvis man legger til at også Eboue forlot Emirates med en skade i den første omgangen.

Og to nye skader og ett poeng ble beholdningen for Arsenal i ettermiddag i det som var en skuffende prestasjon fra the Gunners.

Oppdatert 20.30. ABC Nyheter hadde forvekslet Wigan med West Ham flere steder i artikkelen.