Meny

Forsvarer Snåsa-utspill

Forsvarer Snåsa-utspill

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KrF-leder Dagfinn Høybråten tar helseminister Bjarne Håkon Hanssen (Ap) i forsvar.

Han kan ikke se at statsråden har gjort noe galt ved å fortelle om sine erfaringer med Snåsamannen.

– Personlig bekymrer det meg ikke et øyeblikk at Bjarne Håkon Hanssen forteller om sine erfaringer med Snåsamannen. Jeg er mer bekymret over at situasjonen i norske sykehus er blitt så dårlig under dagens regjering at Snåsamannen blir nedringt av hjelpetrengende, og er blitt helt utslitt, sier Høybråten.

Bjarne Håkon Hanssen har fått mye kritikk for at han som helseminister har fortalt at han ringte Joralf Gjerstad, Snåsamannen, for å få hjelp da sønnen hans hadde kolikk. Helseministeren er blitt beskyldt for å legitimere alle typer alternativ medisin med utspillet sitt.

– Helseministeren har på ingen måte oppfordret folk til ukritisk bruk av alternativ medisin. Jeg mener den etablerte medisinske eliten har utvist en arroganse overfor helseministeren som bare har fortalt en historie, sier Høybråten til NTB.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus