Meny

Vil ha Kobayashi

JA JA JA: Jan Jönsson var ikke vanskelig å lese da spørsmålet om han ønsket seg Daigo Kobayashis signatur. Trolig blir japaneren Stabæk-spiller i løpet av kort tid. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På spørsmål om han ville ha japaneren Daigo Kobayashi var Jan Jönsson taus. Men kroppsspråket sa alt. Nå signeres trolig midtbanespilleren i løpet av uka.

LA MANGA (ABC Nyheter): Daigo Kobayashi glimtet i perioder til i dagens kamp mot finske Honka. I andre omgang fikk han tillitt på Stabæks venstre side på midtbanen og viste at han kan bli en verdifull forsterkning for en hardt presset regjerende seriemester.

Stabæk-trener Jan Jönsson så lenge ned i gresset da spørsmålet om han ønsket Kobayashis underskrift.

Men kroppspråket til svensken var ikke til å feil av. Jönsson ønsker å sikre seg signaturen til 25-åringen.

- Vi får se. Han skal være med oss her nede hele oppholdet, men han er jo en bra spiller, ingen tvil om det. Han kom bra fra det i dag og viste mange fine ting.

Sjekket nøye

Midtbanespilleren tilhører den japanske J-ligaklubben Omiya Ardija og har spilt landskamper for Japan.

Og trolig får Jönsson det som han vil. Klubbens sportsdirektør Lars Bohinen innrømmet at de har sjekket Kobayashi nøye før de valgte å invitere ham til Spania. I et intervju med TV2 i dag sa den tidligere landslagsspilleren følgende:

- Vi betaler ikke en flyreise for en spiller helt fra Tokyo og hit uten å kjenne en del til ham.

Stabæk har også brukt japanproff Frode Johnsen som referanse.

- Vi har snakket med Frode og han har gitt oss gode tilbakemeldinger, fortsatte Bohinen.

Kobayshi landet torsdag ettermiddag i Spania og gjennomførte sin første treningsøkt med sin potensielle nye arbeidsgiver samme dag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus