Meny

Skrekkfilm får «norsk» forløper

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skrekkfilmklassikeren «The Thing» fra 1982 skal få en «norsk» forløper. Handlingen skal foregå på en norsk forskningsstasjon og vise norske forskeres kamp mot en utenomjordisk inntrenger.

Universal Studios vil lage en forløper til skrekkfilmen «The Thing» fra 1982. Filmen handler om et vesen fra en annen planet som terroriserer vitenskapsmenn på en avsidesliggende forskningsstasjon i Antarktis.

Helt i starten av skrekkfilmklassikeren blir vi vitne til at en hund jages og beskytes fra helikopter av norske forskere fra en nærliggende base.

Kurt Russel besøker den norske forskningsstasjonen i originalen fra 1982. Foto: Universal.Kurt Russel besøker den norske forskningsstasjonen i originalen fra 1982. Foto: Universal.

I det de amerikanske forskerne tar seg av den forskremte bikkja bryter helvete løs. For bikkja skal vise seg å være et romvesen som muterer, ødelegger, terroriserer og infiltrerer gruppen av vitenskapsmenn.

Det melder filmnettstedet Screenrant.

Den nye forløperen til filmen skal ifølge ryktene fortelle historien sett med norske øyne. Handlingen skal foregå på den norske forskningsstasjonen og vise hvordan det utenomjordiske vesenet først blir oppdaget i isødet og hvordan de norske forskerne senere tar opp kampen mot den fremmede skapningen.

Stort mer enn dette er hittil ikke kjent om handlingen, bortsett fra at hovedpersonen skal være broren til R.J. Macready, karakteren som i originalen fra 1982 ble spilt av Kurt Russel.

Nederlenderen Matthijs van Heijningen har ifølge Screenrant takket ja til å regissere filmen. Forventet premiere er i 2010.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus