Fikk ikke gjenskape musikkhistorie

Coverbandet The Bootleg Beatles ble avskåret fra å gjenskape The Beatles' siste konert. Foto: <a href="http://www.bootlegbeatles.com" target="_blank">bootlegbeatles.com</a>
Coverbandet The Bootleg Beatles ble avskåret fra å gjenskape The Beatles' siste konert. Foto: bootlegbeatles.com

<pCoverbandet The Bootleg Beatles fikk ikke gjenskape The Beatles siste konsert på taket av en bygning i London.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I anledning 40-årsjubileet for The Beatles aller siste konsertopptreden på taket av Apple-bygningen i London, har det lokale politiet stanset en jubileumskonsert med tributebandet The Bootleg Beatles. Konserten skulle ha funnet sted på samme sted klokken 12 i dag.

The Bootleg Beatles skulle etter planen forsøke å gjenskape noe av stemningen på taket av den samme bygningen nøyaktig 40 år etter at John, Paul, George og Ringo rigget seg til på toppen av bygningen som huset bandets plateelskap Apple Records. Men coverbandet ble avskåret fra å opptre da politiet og det lokale bydelsutvalget satte ned foten av sikkerhetshensyn, skriver avisen The London Daily News i sin nettutgave nå i ettermiddag.

Slo av strømmen

30. januar 1969 sørget politiet for at strømmen i Apple-bygningen ble stengt av for å stanse det originale The Beatles' overraskende takkonsert.

The Bootleg Beatles fikk med andre ord ikke gjenta bragden som de fullførte for ti år tilbake da de feiret 30-årsjubileet for den samme hendelsen ved å gjennomføre en tilsvarende takkonsert 30. januar 1999.

Konserten som skulle ha funnet sted i dag, var et arrangement til inntekt for den veldedige organisasjonen Peace One Day.

Personvernpolicy