Meny

Roser etterfølgeren

Gunnar Pettersen (t.v.) skryter av sin etterfølger, Robert Hedin. Foto: Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere landslagssjef Gunnar Pettersen skryter av arvtakeren Robert Hedin etter svenskens mesterskapsdebut med de norske håndballgutta.

– Dette synes jeg de har fått maks ut av. Hedin har vært flink. Han har hatt kort tid, spilt på noen enkle grep og lyktes fullt ut, sier Gunnar Pettersen til nrk.no om lagets prestasjon i håndball-VM.

Pettersen har fulgt hele mesterskapet fra sofaen og er svært imponert over det Norge har prestert.

– Det å begynne å kritisere det norske laget nå hadde vært, for å si det rett ut, høl i huet. Jeg synes det har vært bort imot perfekt. Det er alltid småting, men uten at vi skal henge oss opp i det, mener Pettersen.

Norge tapte siste hovedrundekamp mot Polen med ett mål, selv om laget ledet kampen med to mål 80 sekunder før slutt. Hadde Norge vunnet kampen, ville laget vært i en historisk semifinale.

– Jeg synes Norge har gjort et fantastisk mesterskap, og prestasjonene er mye bedre enn plasseringen tilsier. Det går ikke an å komme nærmere en semifinale, sier Gunnar Pettersen.

Ekssjefen mener målvakt Steinar Ege og strekspiller Frank Løke var blant mesterskapets beste spillere. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus