Meny

Grönhagen på spillerjakt

VIL HA FLER: Anders Grönhagen har mange å ta av, men vil forsterke FFK-troppen ytterligere. Her fra en av treningene på La Manga. (Foto: Terje Bendiksby/Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FFK-trener Anders Grönhagen har 18 friske spillere å velge mellom når La Manga Cup dras i gang i dag. Men svensken vil fylle opp troppen ytterligere.

LA MANGA (ABC Nyheter): På FFK-treningene på La Manga har det «krydd» av røde spillere med grønt gress under knottene. Men Anders Grönhagen vil ha flere spillere til Plankebyen.

- Vi er så heldige å ha unngått skader i hele vinter og har en stor tropp, men man vil selvsagt gjerne ha flere, gode spillere.

Til sammenligning gjennomførte Stabæk treningen torsdag ettermiddag med bare åtte utespiller på gressfeltet.

Les også: Imponerte på første økt

Trolig jager svensken navn som kan bekle det bakre leddet i laget. Jan Tore Ophaug, som ble stygt skadet i kampen mot Lillestrøm så langt tilbake som i oktober, er fortsatt et stykke unna spill for fjorårets sølvvinner i Tippeligaen.

-Jeg kan fortelle deg at vi ser etter muligheter, men jeg kan ikke si noe om verken hvilke spillere det er snakk om eller hvor på banen vi ønsker å styrke oss, sier Grönhagen til ABC Nyheter og skuer utover en bane velfylt med røde FFK-spillere på La Manga.

Fysikk i sentrum

Fjorårets kanskje største overraskelse i Tippeligaen har prioritert det fysiske arbeidet frem til nå. Grönhagen ser frem til å sesongåpne med første treningskamp mot danske Nordsjælland.

- Nå har vi holdt på lenge og vi vil gjerne måle krefter mot andre lag. Jeg synes vi ser riktig bra ut så langt, men det er alltid spennende med første kamp.

Les også: - Vi er på rett vei

Den siste tiden har vært preget av interne stridigheter i Fredrikstad. Det hele kuliminerte med at nylig ansatte sportsdirektør, Tor-Kristian Karlsen, sluttet på dagen i forrige uke.

Men dersom man skal dømme etter stemningen på treningene til FFK kan det virke som om stridighetene er et avsluttet kapittel.

- Vi har godt humør alle sammen og treningene her nede har vært bra så langt.

På siste trening før dagens kamp terpet laget på offensiv dødball. Svensken var noe misfornøyd med uttellingen til spissene da Raymond Kvisviks presise innlegg landet i feltet. En alltid humørfylt Kvisvik fulgte opp Grönhagen med følgende melding:

- Ja, guttær, jeg skulle gjerne vært der, men jeg kan ikke være på to steder samtidig.

Fredrikstad møter Nordsjælland klokken 16.00 på La Manga i dag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus