Meny

- Vi er på rett vei

KLAR: RBK-trener Erik Hamrén er godt fornøyd med det han har sett av egne spillere så langt. Fysisk er laget i rute - nå skal formasjonene drilles. (Foto: Terje Bendiksby/Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I morgen sparkes La Manga Cup i gang med fire norske lag. RBK-trener Erik Hamrén er fornøyd med tingenes tilstand.

LA MANGA (ABC Nyheter): I morgen starter den tradisjonsrike La Manga Cup hvor Rosenborg, Stabæk, Fredrikstad og Lyn deltar som norske innslag.

Trønderne gjennomførte i dag en økt hvor formasjonene bakover på banen stod i sentrum. Erik Hamrén mener laget er kommet godt i gang med sesongforberedelsene.

- Fysisk sett er jeg meget fornøyd med hvordan laget ser ut akkurat nå. Vi har brukt så og si all tid frem til nå med økter for å være rustet til det som skal komme. Fremover nå så må vi begynne å drille formasjoner og taktikk, sier svensken til ABC Nyheter.

Spent

RBK åpner mot det russiske laget Krylia på den spanske solkysten. Hamrén mener at til tross for at det er snakk om treningskamp så er resultatet viktig.

- En klubb som Rosenborg skal alltid være opptatt av resultater. Men det er klart at det blir viktigere i morgen å trene på det vi vil være gode på. Og så er det nå en gang sånn at om man spiller bra så kommer ofte resultatene av seg selv.

Han er spent på ukene som kommer.

- Det skal bli spennende å se hvor vi står i de kommende kampene, og da først og fremst de tre kampene som er her nede. Vi mangler noen spillere, men de fleste er fit for fight.

Olsen debut

Onsdag sikret Rosenborg seg Trond Olsens fra Bodø Glimt for rundt ti millioner kroner. Hamrén har ennå ikke snakket med den hurtige kantspilleren, men sier han trolig blir å se i løpet morgendagens oppgjør.

- Jeg har ikke snakket med ham ennå så det er vanskelig å si noe om hva vi gjør i morgen. Trolig så starter han på benken. sier Hamrén til ABC Nyheter.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus