Sverige slo Svennis

De svenske landslagsspillerne feiret Alexander Farneruds mål i kampen mot Mexico onsdag. (Foto: Robert Galbraith, Reuters/USA)

<pAlexander Farnerud scoret kampens eneste mål da Sverige slo Sven-Göran Erikssons Mexico 1-0 i Oakland onsdag.</p

Brøndby-spilleren scoret seiersmålet fra like utenfor 16-meteren etter 57 minutter. Målet kom etter pasning fra Kalmar-spilleren Rasmus Elm.

Stabæk-spissen Daniel Nannskog fikk tillit fra start av landslagstrener Lars Lagerbäck, men ble byttet ut etter 66 minutter. Han misbrukte blant annet to målsjanser.

Eriksson har aldri vunnet mot Sverige. Som landslagstrener for England tapte han én kamp og spilte uavgjort tre ganger. (©NTB)