Meny

Robinho la anklagene til side

STRÅLTE: Robinho var i godt slag mot Newcastle onsdag kveld. Foto: AP/Jon Super

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagen etter at han var i politiavhør, anklaget for voldtekt, strålte Robinho da Manchester City slo Newcastle 2-1.

Brasilianeren er anklaget for voldtekt av en 18 år gammel kvinne på en nattklubb i Leeds 14. januar, ifølge The Sun. City-stjernen benekter alt, og onsdag fikk han tillit fra manager Mark Hughes i møtet med Newcastle.

– I dag tenkte vi bare på fotballen. Vi er lettet over at vi tok tre poeng og at vi har en kamp til gode. Vi har ikke tapt på fire kamper, og tre av dem er vunnet, noe som betyr at vi er i form, sa Hughes.

Det virket ikke som Robinho var spesielt preget av alt bråket heller. Allerede etter 17 minutter serverte han Shawn Wright-Phillips som gjorde 1-0.

Newcastles Michael Owen haltet av banen midt i første omgang og kunne bare se på da City-debutant Craig Bellamy banket inn 2-0 mot gamle lagkamerater 13 minutter før full tid.

Andy Carroll reduserte for gjestene, som ikke hadde mer å by på. City klatret opp til niendeplass, mens Newcastle har to poeng ned til nedrykksmørket. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus