Gamsten byttet ut, Blackburn utlignet

UTLIKNET: Benni McCarthy utliknet til 2-2 for Blackburn mot Bolton. Foto: AFP/PAUL LEWIS

<pMorten Gamst Pedersen spilte 57 minutter mot Bolton onsdag. Fra benken fikk Blackburn-proffen se lagkameratene utligne gjestenes 2-0-ledelse og sikre ett poeng. </p

Bare ni minutter etter at finnmarkingen hadde satt seg på benken, reduserte Stephen Warnock til 1-2 for hjemmelaget da Bolton ble vel passive i sitt forsøk på å forsvare ledelsen.

Og Blackburn-manager Sam Allardyce, som absolutt ville ha poeng i møtet med gamleklubben, kastet på mer kull. Bare fire minutter etter Warnocks mål ble Benni McCarthy felt av Bolton-keeper Jussi Jääskelainen. Finnen gjorde det godt igjen da han reddet straffen fra McCarthy, men spissen skulle få sin revansj.

Tre minutter før full tid ble han spilt gjennom og satte inn 2-2 fra kort hold. Jääskelainen var sjanseløs, og Allardyce er fortsatt ubeseiret etter sju kamper som Blackburn-manager.

Hjemmelaget kunne sikret seieren i lokaloppgjøret på overtid, men Blackburn-kaptein Ryan Nelsen nikket i stolpen.

Blackburn er nå poenget foran Middlesbrough etter at Riverside-laget tapte 0-2 mot Chelsea, men Gamsten og co. er fortsatt nederst av de lagene som for tiden er på trygg grunn.

Bolton er tre poeng foran, mens både Middlesbrough, Stoke og West Bromwich er ett bak i den jevne bunnstriden der tre poeng skiller de åtte nederste. (©NTB)