Meny

Kommer Liverpool tilbake på sporet?

TILBAKE PÅ VINNERSPORET?: Kan Steven Gerrard og Liverpool komme tilbake på vinnersporet etter to uavgjorte kamper på rad mot Wigan i kveld? Foto: REUTERS/Phil Noble

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter Manchester Uniteds maktdemonstrasjon i går har Chelsea, Liverpool og Arsenal presset på seg i kveld når resten av midtukerunden skal spilles.

Chelsea-Middlesbrough

Arena: Stamford Bridge Tid: 20.45 Form: USUTS/TTTUT

Chelsea: Ustabile Chelsea ble forbigått av Aston Villa i går, men kan hoppe forbi både dem og muligens Liverpool med seier i kveld. Må klare seg uten Carvalho, Deco, Cole og Essien.

Middlesbrough: Uten seier på de fem siste og laget til Gareth Southgate reiser til en vanskelig bortekamp under streken. Walker, Aliadiere og Hoyte mister alle dagens oppgjør.

Manchester City-Newcastle

Arena: City of Manchester Stadium Tid: 20.45 Form: TTSUS/STTUT

Manchester City: Er uten Hamann, Petrov, Johnson og langtidsskade Bojinov i kveld, mens Mwaruwari er usikker. Har hatt en måned preget av overgangsrykter, men har bare fire poeng ned til nedrykk og er avhengig av å fokusere på det fotballmessige i kveld.

Newcastle: Store skadeproblemer for Joe Kinnear i dag, hele ni spillere kan være utilgjengelige. Kadar, Guthrie, Cacapa, Viduka, Beye, Martins og Gonzalez er alle ute, mens Ameobi og Smith er tvilsomme. Har bare vunnet en av sine siste fem kamper.

Wigan-Liverpool

Arena: JJB Stadium Tid: 20.45 TV: Canal+ SportExtra Form: SSSTT/USSUU

Wigan: Skadefritt mannskap for Wigan i kveld, men med to tap på rad ønsker Steve Bruce å komme på rett spor igjen i kveld mot Liverpool. Ligger trygt plassert på øvre halvdel av tabellen.

Liverpool: Etter to uavgjorte byderby på rad (i serie og i FA-cupen) trenger Rafa Benitez en seier i kveld mot Wigan for å holde følge med Manchester United. Med tre poeng opp og en kamp mer spilt enn rivalen etter kveldens kamp kan man i det minste rapportere om få skader. Kun Agger og Degen mangler.

Blackburn-Bolton

Arena: Ewood Park Tid: 21.00 Form: TSUUS/STTTT

Blackburn: Den evigvarende tapsrekken til Blackburn har definitivt stoppet og med åtte poeng av de siste 12 mulige ser det lysere ut enn på lenge. Legg til at kun Samba og Reid er på skadelisten og det er et godt håp for laget som ligger på 17. plass i Premier League.

Bolton: Gary Megson og co har fire strake kamper uten poeng, og en skadeliste på seks spillere. Elmander, McCann og Vaz Te er definitivt ute, mens Hunt, Cohen og O´Brien alle er usikre.

Everton-Arsenal

Arena: Goodison Park Tid: 21.00 TV: Canal+ Sport1 Form: USSSU/UUSSS

Everton: Det er to lag som ikke har tapt på sine fem siste som møtes på Goodison i kveld, og Everton imponerer med flere sentrale spillere på skadelisten om dagen. Er uten Arteta, Yakubu, Saha og Vaughan i kveld, og Yobo og Valente står muligens også over.

Arsenal: Henter jevnt med poeng om dagen og har også sluttet å tape. Det er sterkt uten sentrale spillere som Silvestre, Fabregas, Walcott og Rosicky. Er ni poeng bak serielederne før denne runden og ligger på femteplass.

West Ham-Hull

Arena: Upton Park Tid: 21.00 TV: Canal+ SportHD Form: TSSUS/TTTTT

West Ham: Med tre seire på de fire siste har West Ham gjort et byks oppover på tabellen og ligger for øyeblikket på en overraskende åttendeplass. Kun Ashton og Gabbidon står definitivt over mot Hull.

Hull: Lykken har virkelig snudd for laget som sjarmerte alle med sitt inntog i Premier League i høst. Har nå fem strake tap, men kun kneskadde Boateng ute. Har hentet en solid forsterkning i Jimmy Bullard som får en viktig rolle på midtbanen til Hull framover.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus