Ja, vi elsker Danmark!

<pVant med to mål i et vanvittig nervedrama mot Tyskland. </p

Norges drøm om VM-semifinale i håndball lever takket være gruppevinner Danmark. Danskene slo Tyskland 27-25 etter en dramatisk kamp.

Det var helt jevnt i nervethrilleren mellom Tyskland og Danmark. Tyskland startet kampen klart best, og gikk raskt opp i en 3-1-ledelse, før danskene scoret fire på rappen og ledet 3-5. Noen minutter senere sto det 7-7 og så fortsatte spenningen ut både første og så andre omgang. Helt på slutten klarte Danmark å sette to som ga dem ledelse og så seier.

Vinner Norge over Polen er laget sensasjonelt videre i mesterskapet. Men polakkene har også alt å spille for. To nye poeng sender dem videre.

Uavgjort er det eneste som kan redde tyskerne.

Da ender fire lag på fem poeng. I så fall er det Tyskland som går til semifinale på målforskjell foran Polen.

Norge ble nummer 13 i forrige VM og endte på 7.-plass i 2005.

I EM i fjor spilte Norge og Polen uavgjort 24-24.