Drillo tok Aarøy på senga

I dag tok Drillo ut sin første tropp som vikarierende sjef for Norge. Til kampen mot Tyskland 11. februar var det mange ferske fjes.

LUFTENS KONGE: Tor Hogen Aarøy i kjent positur. Nå får Aalesund-spissen muligheten til vise seg frem i kampen mot Tyskland. Med uttaket av Aarøy tyder mye på at Drillo går for «gamle kunster». (Foto: Scanpix)

LUFTENS KONGE: Tor Hogen Aarøy i kjent positur. Nå får Aalesund-spissen muligheten til vise seg frem i kampen mot Tyskland. Med uttaket av Aarøy tyder mye på at Drillo går for «gamle kunster». (Foto: Scanpix)

Egil Drillo Olsen sparte ikke på overraskelsene da han i dag presenterte sin første tropp som foreløpig vikarierende sjef for det norske a-landslaget i fotball.

Mest overraskende var kanskje uttaket av Mounir Hamoud (Bodø Glimt), Børre Steenslid (Viking) og Tor Hogne Aarøy (Aalesund).

Aarøy ble tatt på senga da uttaket ble gjort kjent.

- Jeg må si jeg ble overrasket over å bli tatt ut. Men det var selvfølgelig veldig gledelig, sier den høyreiste spissen til ABC Nyheter rett etter at han hadde fått beskjeden.

Han er spent på den forestående turen til Tyskland og skal etter beste evne gripe sjansen dersom den byr seg.

- Jeg håper på å få muligheten til å vise meg frem, men det er ikke opp til meg å bestemme. Jeg skal gjøre så godt jeg kan og forsøke å vise at jeg har noe å bidra med, fortsetter mannen som måler 204 centimeter på strømpelesten.

Drillo-fotball?

Da Drillo i sin tid var trener for det norske landslaget (1990-98) var et av lagets mest brukte, og fryktede våpen, langpasningen fra Stig Inge Bjørnebyes venstrefot og opp mot Jostein Flos hode. Aarøy har ikke reflektert noe over om Drillo vil prøve å gjenskape dette og putte ham i rollen som den «nye» Jostein Flo.

- Det har gått så fort at jeg ikke har rukket å tenke over noe som helst. Hvordan jeg tror Drillo tenker kan ikke jeg si noenting om akkurat.

Dersom Drillo slipper til Aarøy i privatkampen mot Tyskland på LUT-Arena vil det i så fall være 31-åringens debut for det norske landslaget.

Den norske troppen:

Målvakter: Rune Almenning Jarstein (Rosenborg), Jon Knudsen (Stabæk).

Utespillere: Martin Andresen (Vålerenga), Trond Erik Bertelsen (Viking), Daniel Braaten (Toulouse), Christian Grindheim (Heerenveen), Mounir Hamoud (Bodø/Glimt), Brede Hangeland (Fulham), Thorstein Helstad (Le Mans), Daniel Fredheim Holm (Vålerenga), Erik Huseklepp (Brann), Tom Høgli (Tromsø), Morten Gamst Pedersen (Blackburn), Tore Reginiussen (Tromsø), Bjørn Helge Riise (Lillestrøm), Per Ciljan Skjelbred (Rosenborg), Børre Steenslid (Viking), Fredrik Strømstad (Le Mans), Kjetil Wæhler (Aalborg), Tor Hogne Aarøy (Aalesund). (©NTB)

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter.

Her finner du regler for kommentering.

Tor Strand, redaktør

Diskuter artikkelen her:

comments powered by Disqus

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden