Meny

Spiller gratis hele 2009

Spiller gratis hele 2009

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bodø/Glimt sliter tungt økonomisk. Runar Berg (38) har bestemt seg for å spille gratis for å hjelpe klubben, skriver Avisa Nordland.

Berg har en grunnlønn på 600.000 kroner. I fjor tjente han 760.000 kroner medregnet bonuser, opplyser han til Avisa Nordland.

– Dette er ikke noe jeg er kommet på over natten. Jeg har fundert på dette i en måneds tid. Til slutt er jeg kommet fram til at jeg skal spille hele 2009-sesongen uten å heve lønn, sier Berg til avisen.

Veteranen sier det er flere grunner til at han velger å spille gratis.

– For det første har klubben litt problemer i øyeblikket. I den situasjonen jeg er i nå, tar jeg meg råd til å bidra litt. Dette fordi jeg faktisk har muligheten til det, sier 38-åringen.

– Jeg har vært proff i Italia. Jeg har tjent en del penger på fotballen. En del av de kronene jeg har tjent tar jeg meg nå råd til å avse. Bodø/Glimt trenger pengene mer enn meg for øyeblikket, forteller Berg. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus