Meny

Der ingen skulle tru at nokon kunne krasje

Søndag krasjet en bil inn i kirketaket i den østtyske byen Limbach-Oberfrohna. Ulykken skyldtes at bilføreren holdt for stor fart og traff en voll som fikk bilen til å fly 35 meter. Foto: EPA / Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En tysk bilfører stod for en ulykke utenom det vanlige da bilen han kjørte plutselig fløy 35 meter gjennom luften før den braste inn i et kirketak.

Tysk redningsmannskap måtte søndag rykke ut for å redde en bilfører fra toppen av en kirke syv meter over bakken.

Den utrolige kollisjonen, som kunne vært starten på serien «der ingen skulle tru at nokon kunne krasje», skjedde da den 23 år gamle føreren i høy fart mistet kontroll på bilen, kjørte gjennom et gjerde og fikk et heller ublidt møte med en voll ved siden av veien.

Vollen fungerte som en rampe for bilen, og resultatet ble at både bil og fører fløy 35 meter gjennom luften før de braste gjennom kirketaket i den østtyske byen Limbach-Oberfrohna.

Ifølge BBC ble bilføreren bragt til sykehus med alvorlige skader. Redningsmannskapet måtte benytte seg av en kran for å få bilen ned fra kirketaket.

Bilen, en Skoda til rundt nitti tusen kroner, ble kondemnert etter ulykken. Hvor mye det vil koste å reparere kirketaket er ennå ikke kjent.

Søndag krasjet en bil inn i kirketaket i den østtyske byen Limbach-Oberfrohna. Foto: EPA / Scanpix.Søndag krasjet en bil inn i kirketaket i den østtyske byen Limbach-Oberfrohna. Foto: EPA / Scanpix.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus