Markedsoversikt

Markedsoversikt
Markedsoversikt

På abcpenger.no finner du en rekke markedsoversikter. Her skal vi gi en kort beskrivelse av de enkelte.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

MarkedsoversiktBeskrivelse
BoliglånskalkulatorViser de beste og de største lånegiverne innenfor 60 prosnt og 75 prosent av markedsverdi, på forskjellige lånebeløp. Boliglånskalkulatoren er laget med det formålet at den skal være til hjelp for å finne det billigste boliglånet for deg.
BoliglånskommentarKommentarer til de enkelte bankene som er med i renteoversiktene. Du trenger ofte mer opplysninger om banken enn det som står i renteoversikten
BoliglånsoversiktViser de fem beste bankene på fire beløp innenfor både 60 prosent og 75 prosent av markedsverdi. Totalt 8 lister.
FastrentelånsoversiktBoliglån med fastrente i bindingingsklassene 3, 5 og 10 år. Listene blir oppdatert hver andre uke. Rentene tar utgangspunkt i lån på 1 million kroner.
BillånskalkulatorBillånslisten her består av «ekte» billån. Det vil si lån med pant i bilen. Kalkulatoren oppgir effektiv rente for billån med egenkapitalandel på 35 prosent, 20 prosent og null egnandel.
ForbrukslånskalkulatorForbrukslån er lån som gis uten noen form for tilleggssikkerhet. Det er derfor renten også er de høyeste blant vanlige lån. Vi har sett på lånegiverne som satser spesielt på usikrede lån
HøyrentekalkulatorKalkulator som gir deg de beste rentetilbudene, og hva de største bankene tilbyr. Kalkulatoren viser deg en liste over det beløpet du legger inn.
HøyrenteoversiktViser de fem beste bankene på seks ulike beløp.
HøyrentekommentarKommentarer til de enkelte bankene som er med i høyrenteoversiktene.
KredittkortkalkulatorHer kan du finne ut hvilket kort som er best for deg. Legg inn dine egne forutsetninger for bruk av kortet, og se hvordan de forskjellige kortleverandørene kommer ut av det.
Renteoversikt BSUOversikt over bankene med de høyeste renten, og fra de største bankene.
LønnskontokalkulatorKalkulator der du kan legge inn dine egne forutsetninger. Utvalget består av bankene med de gunstigste betingelsene, og hva de største bankene tilbyr.
Strømpriser spotPrisoversikt som viser priser fra de landsdekkende leverandørene av spotpris. Oversikten viser priser på fire forskjellige forbruksnivåer.

Personvernpolicy