Meny

Arsenal må spille omkamp

MÅLLØSE: Robin van Persie og Arsenal maktet ikke å score mot Cardiff, og må ut i omkamp. (Foto: AFP/Scanpix.)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal fikk det tøft i FA-cupens fjerde runde. Storlaget må ut i omkamp mot fjorårsfinalist Cardiff fra mesterskapsserien, etter en målløs kamp søndag.

Cardiff tapte FA-cupfinalen mot Portsmouth i fjor, og kunne fort ha sendt Arsenal ut av årets turnering søndag. Waliserne hadde flere store sjanser, men lykken sto ikke hjemmelaget bi.

Heller ikke Arsenals spisspar bestående av Robin van Persie og Nicklas Bendtner klarte å få hull på målbyllen. Dermed må lagene ut i omkamp for å avgjøre hvem som skal videre til åttedelsfinale.

Tittelforsvarer Portsmouth ble sendt ut av cupen med 0-2-tap for Cardiffs erkerivaler Swansea lørdag. Dersom Cardiff taper omkampen mot Arsenal, vil altså begge fjorårsfinalistene ryke ut i fjerde runde.

Arsenal og Cardiff møttes for øvrig i FA-cupfinalen i 1927. Da ble Cardiff det første og fortsatt eneste ikke-engelske laget som har hevet trofeet, ved å vinne 1-0. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus