Meny

Masse snø, men rolig på veiene

Til tross for stort snøfall på Østlandet, er det ikke meldt om store problemer i trafikken. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I helgen kom det nesten like mye snø på Østlandet som sist helg. Men det var søndag ettermiddag ikke kommet meldinger om store problemer i trafikken.

Meteorologisk institutt og veimyndighetene advarte om mye snø og vanskelige kjøreforhold i helgen, men ingen av politidistriktene som NTB snakket med søndag formiddag kunne melde om alvorlige hendelser i trafikken.

Åpne fjelloverganger

Fjellovergangene mellom Øst- og Vestlandet er stort sett åpne, men det meldes om kolonnekjøring og glatt veibane enkelte steder. De største hovedveiene i lavlandet er stort sett bare.

Forrige helg kom det rekordmye snø på Østlandet. Ifølge Meteorologisk institutt var ble det satt ny januarrekord flere steder, og helgetrafikken sneglet seg inn mot Oslo. Biler og busser sto på tvers flere steder, men det ble ikke meldt om alvorlige ulykker.

Ikke kaos

Denne helgen lavet igjen snøen ned over Sør- og Østlandet. Men med noe høyere temperatur, ble det ikke det samme kaoset på veiene, selv om det rapporteres om en del skader på kjøretøyer etter at biler har sklidd av veien på glatt føre, særlig på mindre trafikkerte veier.

I fjellet på Østlandet melder Meteorologisk institutt søndag om snødybder opptil en meter.

Sjekk været her.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus