Meny

Nordmenn rammet av skogbrann i Spania

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kraftig skogbrann truer boliger i La Nucia utenfor Benidorm i Spania. Mange nordmenn bor i området.

Politiet var lørdag i gang med å evakuere boligområdene som ligger nærmest skogen ved fjellet Puig Cambana, melder Spaniaavisen.no. Boligområdene skal være truet av både flammene og røyken fra skogbrannen, og kraftig vind i området gjør slukningsarbeidet vanskelig.

– Politiet kjørte rundt med ropert og sirener og ba folk evakuere. Vi kom oss unna i siste liten. Da vi kjørte, var flammene bare 50 meter fra huset vårt. På veien vekk var vi plutselig nesten midt oppi ilden, og flammene slikket rundt hjulene på bilen vår. Vi måtte snu og ta en annen vei, sier Tom Bjørnø, som bor i området med sin samboer og datter, til Dagbladet.no. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus