Meny

Navnene er frigitt

Det var politiførstebetjent Rolv-Are Pettersen som fredag morgen drepte sin eks-samboer Kristin Kjelstrup i Tromsø. Foto: Marius Fiskum.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har gått ut med navnene på drapsmannen og hans offer i Tromsø.

Det var politiførstebetjent 53-årige Rolv-Are Pettersen som i morgentimene i dag drepte sin eks-samboer Kristin Kjelstrup (41) ved Slettelva skole og Karveslettlia barnehage i Tromsø.

Kjelstrup døde på stedet etter å ha blitt truffet av tre skudd på kloss hold.

Gjerningsmannen befinner seg på Universitetssykehuset i Nord-Norge. Informasjonsvakten ved sykehuset ønsker ikke å si noe mer enn at han er livstruende skadd og at «situasjonen er ustabil».

Drapsvåpenet er en tjenestepistol tilhørende Tromsø politistasjon. Gjerningsmannen er selv oppsatt med tjenestevåpen, men hans våpen er ikke brukt under skytingen. Drapsvåpenet er fjernet fra politistasjonens adgangsregulerte våpenrom og den pistolkofferten våpenet var lagret i, skriver politiet i en pressemelding.

Politiet ønsker ikke på nåværende tidspunkt å si noe nærmere om motiv.

- Vi ønsker ikke å si noe mer enn at det er en tragedie som startet med et samlivsbrudd, sier politiinspektør Einar Sparboe Lysnes til ABC Nyheter.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus