Meny

FFK-direktør trakk seg

FFK-direktør Tor-Kristian Karlsen trakk seg etter kun to måneder i jobben. Årsaken er uenighet med trener Anders Grønhagen om flere ting rundt klubben og a-laget. (Foto: Gøran Bohlin, VG)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tor-Kristian Karlsen trakk seg som sportsdirektør i Fredrikstad Fotballklubb torsdag etter uenighet med trener Anders Grönhagen, ble det opplyst på en pressekonferanse torsdag ettermiddag.

Fredrikstad (NTB): Svenske Grönhagen ble ansatt som trener foran 2007-sesongen. Karlsen har jobbet i FFK i knapt to måneder.

Les også: Dyp konflikt i FFK

Ifølge VG er Karlsen opprørt over Grönhagens menneskebehandling, hans lederegenskaper og behandlingen av unge spillere.

På den annen side skal Grönhagen og hans sportslige apparat være misfornøyd med Karlsens egenrådige lederstil. Det er også uenighet rundt den sportslige driften.

Grönhagen ledet Fredrikstad til annenplass i eliteserien i fjor.

––Jeg oppfatter det ikke slik at det er noe konflikt. Jeg har et godt forhold til spillerne, og forholder meg til kontrakten jeg har med FFK ut 2009-sesongen. Der står det at jeg skal trene FFK, og det gjør jeg hver eneste dag, sa Anders Grönhagen til Fredriksstad Blad etter torsdagens trening.

FFK drar på treningsleir til La Manga lørdag. Dit kunne de ikke reise uten at konflikten var løst.

(©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus