Berger best i Anterselva

TIL TOPPS: Tora Berger tok sin tredje verdenscupseier i karrieren da hun vant dagens sprint i Anterselva. (Foto: Scanpix)
TIL TOPPS: Tora Berger tok sin tredje verdenscupseier i karrieren da hun vant dagens sprint i Anterselva. (Foto: Scanpix)

<pTora Berger viser gryende form før VM.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Anterselva (NTB):Det var Bergers tredje verdenscupseier i karrieren, men den første denne sesongen. Sist sesong vant hun jaktstarten under sesongåpningen i Kontiolahti, og hun fulgte opp med sprintseier i Oberhof helt i starten av 2008.

Torsdag skjøt Lesja-jenta fullt hus på liggende og pådro seg én bom på stående skyting. Det er liten tvil om at Berger har VM-formen inne. I Anterselva hadde hun nest beste langrennstid.

Berger var 8,1 sekunder foran Darja Domratsjeva på 2.-plass. 3.-plassen gikk til tyske Kati Wilhelm. Hun var 20,7 sekunder bak Berger. Også Domratsjeva og Wilhelm hadde én bom hver.

Liv Kjersti Eikeland ble nest beste norske på 13.-plass. Hun skjøt feilfritt og kom 47 sekunder bak Tora Berger.

Anne Ingstadbjørg ble nummer 42 og Julie Bonnevie-Svendsen nummer 48. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus