Meny

Krever svar fra Høyre på Facebook

FACEBOOK_FAN: Statsminister Jens Stoltenberg. FOTO: Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Regjeringsdiskusjonen blant de borgerlige har forvirret statsminister Jens Stoltenberg (Ap). I en video på Facebook ber han Høyre-leder Erna Solberg velge hvem hun vil samarbeide med.

– De siste ukene har vi hatt en ganske forvirrende debatt om hva som er regjeringsalternativet på borgerlig side. Forvirringen skyldes ikke minst at Høyre ikke greier å bestemme seg for om de vil samarbeide med Fremskrittspartiet eller Venstre og Kristelig Folkeparti, sier Stoltenberg i videoen som han onsdag kveld postet på sin HYPERLINK «http://www.facebook.com/pages/Jens-Stoltenberg/21646763580» Facebook-side.

– Jeg synes det er synd at de ikke klarer å komme opp med et klart alternativ. Velgerne må få vite hva de får når de stemmer på de ulike partiene, sier han.

Siden det er helt i det blå hvem som blir statsminister og hva slags politikk som skal føres dersom de borgerlige vinner valget, mener Stoltenberg de rødgrønne bør få fortsette.

– I en vanskelig tid er det viktig med trygghet, forutsigbarhet og stabilitet, sier han. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus